Loading Events
  • This event has passed.

Keeping It Country Live’s Traditional Country Music Festival

July 23

Keeping it Country Live’s
Traditional Country Music Festival
Saturday, July 23, 2022
Doors: 8:30 AM | Show: 9:30 AM
————————
PERFORMERS
————————
Country Music Legend & Grand Ole Opry Member
GENE WATSON
“The Singer’s Singer”
————————
Moe Bandy & Joe Stampley
Tony Jackson
Linda Davis
Bobby Marquez
Tony Booth
Stephen Pride
Penny Gilley
Lisa Layne
Richard Lynch
Wesley Dennis
Mike Hughes
Sara Beth
Zac Clifton
Missy Dunaway
Tina Patterson-White
Anna Marie
Dean Holman
Scott Southworth
Tommy Lee Crosslin
Diane Berry
Diane McCall
Dee Jee Overby
Brenda Lynn Allen
Leigh Pollari
Rebecca Mae & Jamey Bagwell
Amber Seay
Cheridy Adams
Dave Gore
———————————————————–
SHOW DAY ITINERARY
————————————————————-
8:30 AM Doors Open
9:30 AM Dave Gore
9:35 AM Cheridy Adams
9:40 AM Tommy Lee Crosslin
9:45 AM Missy Dunaway
9:50 AM Zac Clifton
9:55 AM Amber Seay
10:00 AM Dean Holmen
10:05 AM Scott Southworth
10:10 AM Brenda Lynn Allen
10:15 AM Mike Hughes
10:20 AM Intermission & Announcements (15 Mins)
10:35 AM Anna Marie
10:40 AM Sara Beth
10:45 AM Richard Lynch
10:50 AM Leigh Pollari
10:55 AM Diane Berry
11:00 AM Diane McCall
11:05 AM Tina Patterson White
11:10 AM Rebecca Mae & Jamey Bagwell
11:15 AM Mike Siler
11:20 AM Intermission & Announcements (15 Mins)
11:35 AM Dean Holmen
11:45 AM Rebecca Mae & Jamey Bagwell
11:55 AM Tommy Lee Crosslin
12:05 PM Missy Dunaway
12:15 PM Zac Clifton
12:25 PM Amber Seay
12:35 PM Intermission & Announcements (15 Mins)
12:50 PM Dee Jee Overbey
1:00 PM Scott Southworth
1:10 PM Brenda Lynn Allen
1:20 PM Mike Hughes
1:30 PM Anna Marie
1:40 PM Intermission & Special Presentation
1:50 PM Mike Siler
2:00 PM Sara Beth
2:10 PM Tina Patterson White
2:20 PM Leigh Pollari
2:30 PM Diane Berry
2:40 PM Diane McCall
2:45 PM Dave Gore
2:55 PM Cheridy Adams
3:05 PM Richard Lynch
3:15 PM Intermission & Announcements (10 Mins)
3:25 PM Lisa Layne
3:45 PM Penny Gilley
4:05 PM Stephen Pride
4:35 PM Tony Booth
5:05 PM Intermission & Announcements (10 Mins)
5:15 PM Linda Davis
6:00 PM Bobby Marquez
6:45 PM Intermission & Announcements (15 Mins)
7:00 PM Tony Jackson
8:00 PM Moe Bandy & Joe Stampley
9:30 PM Gene Watson

Back to All Events

Details

Date:
July 23
Event Categories:
, ,

Venue

Shreveport Municipal Auditorium
705 Elvis Presley Ave
Shreveport, LA 71101 United States
+ Google Map
Phone:
(318) 841-4000